Burdur Anadolu Lisesinden ilginç uygulama

  • Ana Sayfa
  • Burdur Anadolu Lisesinden ilginç uygulama
Burdur Anadolu Lisesinden ilginç uygulama
İstiklal Marşı'nın okunması sırasında törene katılmayan ve derse geç kalan öğrencilere para cezası uygulamasıAbone ol

BURDUR ANADOLU TİCARET VE TİCARET MESLEK LİSESİ'NDE İSTİKLAL MARŞI'NA KATILMAYAN VE DERSE GEÇ KALAN ÖĞRENCİLERE 1 TL CEZA UYGULANDIĞI BİLDİRİLDİ

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YİĞİT:
''BURDUR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK CAYDIRIC vajinismus ILIĞIN DOĞRU BİR YÖNTEM OLDUĞUNA İNANMIYORUZ. YÖNETMELİKLERE DE UYMAYAN PARA ALINMA YÖNTEMİ KALDIRILDI.''

Burdur Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit, Burdur Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi'nde, İstiklal Marşı'na katılmayan ve derse geç kalan öğrencilere 1 TL ceza uygulandığının belirlendiğini ifade ederek, yönetmeliklere uymayan para alınma yönteminin kaldırıldığını bildirdi.

Yiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, Burdur Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi'nde, Okul Aile Birliği'nin aldığı karar çerçevesinde yönetimin ve geç kalan öğrencilere 1 TL para cezası uygulaması başlattığının belirlendiğini söyledi.

Okul yöneticilerine, bu kararın yönetmeliğe uymadığını hatırlattığını vurgulayan Yiğit, ''Biz caydırıcılığın, cezalandırmanın doğru bir yöntem olduğuna inanmıyoruz. Yönetmeliklere de uymayan para alınma yöntemi kaldırıldı. Okul yönetimine talimat verdim İstiklal Marşı'na çocukların katılmalarının teşvik edici, milli heyecanı ortaya koyucu açıklamalar yapmaları gerektiğini söyledim'' dedi.



Kategori : GÜNCEL