DTPli Baydemir PKK taziyesinde

DTPli Baydemir PKK taziyesinde
Osman Baydemir ile Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baran ‘Rızgar’ kod adlı Mehmet Söğüt'ün taziyesine katıldı.Abone olŞırnak'ın Silopi İlçesi'nde, boş bir arazide cesedi bulunan PKK'nın Diyarbakır bölge sorumlusu ‘Rızgar’ kod adlı Mehmet Söğüt i avukat seo çin kurulan taziye çadırını Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ile Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baran ziyaret etti.

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde, bir arazide bulunan PKK terör örgütünün sözde Diyarbakır sorumlu Mehmet Söğüt için DTP Diyarbakır DTP İl binasında toplanan 500 kişi taziye çadırına kadar yürüdü. Yürüyüşe Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ve Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran'da katıldı.

Daha sonra taziye çadırına geçen Baydemir'i görüntülemek isteyen basın mensupları kalabalığın engellemeleriyle karşılaştı. Diyarbakır'da, yerel yayın yapan Gün TV ile Dicle Haber Ajansı dışında basın yayın kuruluşlarının görüntü almasına izin verilmedi ve gazeteciler çadırdaki bir grup tarafından engellendi.



Kategori : POLİTİKA